Visualiseringscenter är öppet med försiktighet

Trygghet och säkerhet är vår högsta prioritet både för våra besökare, medarbetare och samarbetspartners. Vi följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar angående coronaviruset.

Vår anläggning öppnar upp med försiktighet och vi har vidtagit åtgärder som extra städning så att du ska känna dig trygg under ditt besök hos oss. Utställningar, spelhörna och domföreställningar fortsätter som planerat. Andra aktiviteter som workshops och visningar har vi valt att begränsa.

Vi uppmanar våra besökare att visa hänsyn och hålla avstånd till varandra, Tvätta händerna noga, nys och hosta i armvecket och stanna hemma om man känner sig det minsta sjuk. Du är varmt välkommen till Centret när du är frisk!

Vi har ökat städfrekvensen i våra lokaler för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök. Vi rengör områden som är extra utsatta och ofta i kontakt med händer (dörrhandtag, kranar, tvålhållare, installationer) frekvent. Skulle myndigheternas rekommendationer ändras så är vi beredda att följa dessa.  

Vi välkomnar och ser fram emot att möta alla våra gäster!


ÖPPETTIDER

Vi har öppet 10-16 alla dagar, Välkommen!

DOMEN

I Domen har vi 100 platser men har vi valt att begränsa antalet bokningsbara biljetter till 49. Detta så att du som besökare kan hålla avstånd till övriga besökare och känna dig trygg under ditt besök.

UTSTÄLLNINGAR

Våra utställningar har öppet som vanligt med fri entré.

TVÄTTA HÄNDERNA

Vi säkerställer att det finns god tillgång till handtvätt och handsprit i våra lokaler. Så var noga med att tvätta dina händer! Toaletter finns på bottenplan samt utanför domen. Handspritstationer finns på alla våningsplan utom de med toalett.

STÄDNING

Vi har ökat städfrekvensen i våra lokaler för att säkerställa att du har en ren miljö att vistas i under ditt besök. Vi rengör områden som är extra utsatta och ofta i kontakt med händer (dörrhandtag, kranar, tvålhållare, installationer) frekvent. Skulle du vilja få extra rengöring innan du testar en installation är det bara att säga till i receptionen.

VIRTUAL REALITY

Vill ni boka in er på VR gör ni detta på bokning@visualiseringscenter.se eller på 011-15 63 30 Vi tillhandahåller engångsskydd samt rengör utrustningen mellan besökarna.

RESTAURANG & CAFÉ

Restaurangen har öppnat och vi serverar lunch och fika med begränsat utbud. Tänk på att hålla avstånd till varandra. Vi erbjuder även lunchen som takeaway för er som hellre äter hemma eller på kontoret.

Hjärtligt välkomna!

BUTIKEN

Med anledning till viruset ber vi er att inte plocka så mycket med varorna. Tänk även på att hålla avstånd till övriga kunder. Välkommen in i butiken!

KONFERENS

Boka din konferens inför hösten redan nu!

Vi välkomnar konferensgrupper, för bokningar och frågor kontakta bokningsavdelningen på

bokning@visualiseringscenter.se eller på 011-15 63 30 (mån-fre 9-12)

Ordinarie om- och avbokningsregler gäller.

KONTANTFRITT

Vi är kontantfria från och med den 1 juli 2020.

Förändringen innebär att vi inte längre tar emot sedlar eller mynt. Det gör vi för miljön och allas vår säkerhets skull. Det går bra att göra din betalning med kort, presentkort eller swish. Hanteringen blir snabbare och enklare för dig som besökare. Kontakta oss om du har vidare frågor angående detta på info@visualiseringscenter.se eller 011-15 63 00

Tillbaka